Bygningsstål

​Frederiks Smede & Montage A/S udfører alle former for smedearbejde og CE-mærkede stålkonstruktioner

​​Vores dygtige smede tager hånd om alle typer af opgaver ud fra kundens ønsker og økonomi.

Fra tegning til monteret konstruktion

​ Vi kan indgå i projekter i den spæde begyndelse og være med til at udvikle og tegne. Vi er med gennem hele processen og sørger for en løbende dialog med kunden fra tegning til montage, hvis der er behov for det.

​Underleverandør

​Frederiks Smede & Montage A/S arbejder ofte som underleverandør for større entreprenører. De seneste år har vi leveret altaner, trapper, værn, miljø/cykelskure til den nye bydel, Grønttorvet i København.

​Vi er en ordreproducerende virksomhed og udfører derfor på bestilling.

Stålkonstruktioner og stålaltaner i hele Danmark

Frederiks Smede & Montage A/S udfører stålkonstruktioner og særligt stålaltaner på bestilling. Vi er kvalitetsbevidste og vores dygtige smede udfører derfor konstruktioner i stål, der lever op til kundens forventninger.

CE mærket bygningsstål

Fra 2014 blev det et krav, at alle konstruktioner af stål skal CE-mærkes. Som en af de første virksomheder i landet blev Frederiks Smede & VVS A/S certificeret til at CE-mærke vores stålkonstruktioner. Vi prioriterer kvalitet og det giver tryghed til vores kunder og samarbejdspartnere.
Med tilladelse til at CE-mærke bygningsstål, får vores kunder kvalitets stålkonstruktioner, der er lavet ud fra nutidens krav.

Ring for tilbud på stålaltaner og andre stålkonstruktioner

​Vi udfører opgaver for kunder i hele landet men har base mellem Silkeborg, Viborg & Herning. Kontakt os, hvis du ønsker et tilbud. Vores kompetente mandskab står naturligvis også til rådighed med råd og vejledning om din opgave.​ Ring på telefon: (+45) 87 34 77 33 eller send en mail: info@fsmede.dk.